1. senior kom tilbage på sporet med sejr på Sønderkær

image
02. september 2024 kl. 23:25

Der skulle en bedre mentalitet til og højere kvalitet i beslutningerne i forhold til sidste weekends kamp.

Klubbens 1. herresenior skulle forsøge at rejse sig, efter sidste weekends skuffende præstation og resultat mod C.F.K. I den forgangne uge er der blevet talt en del om mental parathed og vigtigheden af, at skabe de rigtige mentale rammer for en fodboldkamp og det skulle vise sig at have båret frugt.

Lørdagens modstander VEPI havde ikke fået den bedste start på sæsonen, med to nederlag i de to første kampe. Men det betød ikke at der blev taget let på opgaven fra Rosenhøjs side, i særdeleshed med tanke på kampen i sidste weekend.

VEPI stod for det første gennembrud, efter lidt kludder på midten af banen, men indlægget blev aldrig farligt og Niclas Friis Andersen i målet kunne tage sig sikkert af det.

Herefter havde RB et par halve chancer sig, uden at blive rigtig farlige, indtil Alieu Njie bliver spillet flot fri af Mads Mortensen og lægger den flot henover VEPIs målmand. Desværre fik målet ikke lov at stå, da dommeren mente Alieu var kommet i offside. Ikke lang tid efter er det Adrian Hansens tur til, at blive spillet fri af Mads Mortensen og han er ikke offside, men desværre går hans forsøg lige akkurat over målet.

Rosenhøj sætter sig mere og mere på opgøret og i det 18. minut kommer forløsningen. Efter et godt opspil i Rosenhøj venstre side hvor Søren Eiberg flot finder Mikkel Bargholz, som sender Alieu afsted, som spiller bolden tilbage i feltet til Mikkel Bargholz, som sparker bolden ind bag VEPIs målmand.

To minutter senere er det igen Mikkel Bargholz og Alieu Njie som finder hinanden og Mikkel Bargholz kan gøre det sikkert til 2-0.

Efter en halv times spil sætter RB nu et flot angreb op og igen er det Alieu som leverer assisten, denne gang til Adrian Hansen, som gør det til 3-0.

I mod slutningen af 1. halvleg, spiller Rosenhøj sig flot igennem igen og havde det ikke været for en god redning af keeperen, kunne Adrian Hansen have scoret sit andet mål og Alieu sin fjerde assist.

1. halvleg slutter 3-0 til RB.

2. halvleg starter med et noget højere pres fra VEPI, som naturligt nok skal op og forcere kampen. Det er dog ikke noget som stresser drengene i grønt og det er også de grønne som kommer til 2. halvlegs første chance, da Mikkel Bargholz tvinger sig flot igennem VEPIs venstre side og forsøger at finde Adrian Hansen foran målet. Men timingen var der ikke helt.

Efter 6-7 minutter bliver Lukas Viuff og Max Andersen sat på banen for Adrian Hansen og Alieu Njie.

På dette tidspunkt har Rosenhøj godt fat i kampen og de få gange VEPI kommer igennem, er det oftes deres venstre kant, som kan noget på egen hånd eller når RB få gange slækker på koncentrationen. Men der blev generelt spillet med stor disciplin fra RBs side.

Rosenhøj kommer til et par løse muligheder, men vi skal helt hen til omkring det 70. minut, hvor VEPI får deres største chance for at reducere, men forsøget går over mål. Efterfølgende bliver Adrian Hansen spillet smart fri af Joakim Møllnitz, men hans indlæg finder ikke en grøn spiller.

Det lykkedes dog kort efter for Adrian Hansen, at finde Mikkel Bargholz inde foran mål, som sender bolden fladt ind under VEPIs keeper og fuldender sit hattrick.

Til sidst ville Lukas Viuff også være med og lukker kampen med målet til 5-0, efter fint oplæg af Dannie Hansen.

Der var mange gode præstationer, men Kampens Spiller gik til hattrickhelten Mikkel Bargholz.

Alt i alt en godkendt præstation, men der er stadig dele at spillet som skal forbedres, hvis der også skal point på kontoen, når drengene næste lørdag skal til Ejby Friluftscenter og møde Ejby IF 1968.